UBC – Вашият партньор за растеж и развитие

Старите навици, мениджмънт модели, структури и стратегии са подложени на ежедневни промени. В наше лице намирате правилния партньор за решения в сферата на управлението на проекти, консултации, продажби, маркетинг и ПР.

Управление на проекти

Компетентно управление на проекти: фактор за едно добро начало!

Повече информация >

Outsourcing услуги

Business Process Outsourcing
Изнасяне на продажбите

Повече информация >

Консултации

Консултации в сферата на организационни процеси, структура, развитие и бизнес цели.
Повече информация >

НЕЗАВИСИМО ОТ ЦЕЛИТЕ ВИ – ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО ИЛИ ОСНОВАВАНЕ НА САМОСТОЯТЕЛНА ФИРМА, НИЕ ЩЕ ВИ КОНСУЛТИРАМЕ И БЪДЕМ НА ВАША СТРАНА С КОМПЕТЕНТНОСТ И ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС.

За нас

Нашите изисквания се състоят в успеха на Вашата дейност! На първо място Вашата компания е зависима от динамиката на пазара и на Вашите клиенти т.е. за Вас от значение е развитието и реализацията на правилна маркетингова стратегия в държавата, в която развивате своя бизнес. Съвместно с Вас ние Ви предлагаме цялостна стратегия, при която отделните функции на фирмата следват една конкретна цел. Наша мисия е: ефективно и ефикасно управление на Вашата дейност на пазара.

UBC Ви предлага набор от решения както под формата на отделни елементи, така и като цялостен пакет. Главната цел на аутсорсинга е понижаването на разходите на компанията. В същото време се запазва фокусът на Вашата основна дейност, както и се повишава ефикасността на вътрешнофирмените процеси; Вие постигате гъвкавост на структурата и оптимизиране на финансовите резултати.

Широката мрежа от контакти дава възможност UBC да Ви предложи богато портфолио, което изцяло да е в услуга на Вашите бизнес цели. Благодарение на своите партньори и екип, UBC може да се похвали с над 30 години опит в сферата на маркетинга и продажбите на международния пазар. През последните 10 години фирмата развива поредица от успешни стратегии. В основата на това стои един мотивиран екип, който защитава и плътно стои зад Вашите интереси.


сфери на експертиза
Управление на проекти

Нашият екип от експерти в сферата на управлението и реализацията на проекти има огромен принос за осигуряване на успеха на Вашата дейност, а именно чрез набор от правилно подбрани инструменти, методи и организация на работа. Важна предпоставка за успеха е определянето на границите на проекта, неговите цели, както разработването на стратегия и измерването на постигнатите резултати.

Успехът на един проект е пряко свързан с качествата и характеристиките, както и с професионалния опит на Вашия проектен мениджър. Имате възможност да използвате предимствата на екип с над 30-годишен опит в сферата на управлението на проекти на чуждия пазар.

Компетентно управление на проекти:

фактор за едно добро начало!

Консултации в сферата на организационни процеси, структура, развитие и бизнес цели.

сфери на експертиза
Консултации

Нашият екип предоставя консултации в сферата на организационни процеси, структура, развитие и бизнес цели, комуникации и процеси, свързани с взимането на стратегически решения. Всичко това е от голямо значение за Вас при стъпването Ви на международния пазар.

Независимо дали целите Ви се състоят в това да развиете собствен бизнес или да усвоите и развиете вече стартирал такъв, можете на разчитате на нашите услуги, опит и експертиза. Ние Ви даваме възможност да се възползвате от нашия опит: от основаването на една фирма през организирането й като структура и изграждане на адекватен бизнес план, подбор на персонал до реклама, маркетинг и ПР.

сфери на компетентност
ПР и маркетинг

За да гарантираме Вашата убедителна позиция на пазара, ние развиваме ефикасни маркетингови стратегии и следим тяхното развитие. Това изисква разработването на задълбочен и дългосрочен комуникационен план, който да отговаря на характеристиките и развитието на пазара. UBC разработва и реализира за Вас маркетингови решения със съпътстващите ги бизнес функции, следвайки една цел: Вашия успех на съответния пазара.

Развитие на продуктова и маркетингова стратегия
Проучване на конкуренцията
Позициониране на марката и на цената на продукта/услугата
План за презентиране на иновативни продукти/услуги
Привличане на клиенти чрез програми за лоялни клиенти
Корпоративен дизайн, уеб присъствие и поддръжка на социални мрежи
Вътрешна и външна комуникация
Работа с медии и стратегически партньори

сфери на компетентност
Outsourcing услуги за Вашия бизнес

Едно от големите предизвикателства се състои в избора на правилните инструменти за предлагане на един продукт или услуга на пазара. Поради тази причина UBC осигурява квалифициран анализ с цел взимане на най-подходящото решение. Нашият фокус е изцяло ориентиран към клиента, както към отношението към него и подбор на нови клиенти.

Business Process Outsourcing

Като изнасяте части от управлението и реализацията на Вашия бизнес имате възможност да се концентрирате изцяло върху Вашата основна сфера на дейност и да се възползвате от експертизата на ­UBC. Това е от значение в етапите на растеж, но и още в самото начало на Вашата дейност. Имате възможност за достъп до нашите специалисти в сферата на счетоводство, правно и финансово обслужване, ПР и комуникации, като същевременно не се ангажирате с разходи и не носите риска от фиксирани трудови договори.

Изнасяне на продажбите

UBC развива и прилага концепции за всяка маркетингова стратегия. Всеки клиент изисква индивидуален подход. Поради тази причина залагаме на комбинация от най-добри практики и иновативни методи, както и на подходящ набор от инструменти: от стартиране на отделни процеси до изнасяне на всички дейности. Ние Ви предлагаме специалисти в сферата на продажбата, които да Ви подкрепят по време на всяка една стъпка от Вашия бизнес и да Ви помагат да повишите Вашите печалби за кратък период от време, както и да постигне устойчивост на резултатите.

Нови канали за продажба/развитие
на мрежа от партньори
Организация на продажбите
Реализация на процеса на продажби
Програми за обучение в сферата на продажбите
Оптимизация на продажбите
Договаряне на цени

Проекти
logo_mercari3
Екип

Юрген Крейн

Юрген Крейн

Основател и собственик

juergen.krein@ubc.bg

Юрген Крайн разполага с над 30-годишен опит като специалист „Маркетинг и продажби“ за немската автомобилната индустрия и в сферата на луксозните стоки.
От 10 години управлява успешно UBC в гр. Пловдив

Сърпухи Каприелян

Сърпухи Каприелян, LL.M

COO
Европейско право и администрация

sarpuhi.kaprielyan@ubc.bg

Контакт

Бул. „Цар Борис III Обединител“ 37

4003 Пловдив

Т. 032 339 199